Pure THC olie
 

De olie die gemaakt wordt van cannabisplanten die veel THC bevatten, noemen we THC olie of wietolie. We hebben het dan over de planten die in principe niet legaal zijn en waarvan je de toppen o.a. in de coffeeshop kunt krijgen. Rick Simpson heeft in America als eerste THC olie ontdekt. Als mensen het dus hebben over ‘Rick Simpson olie’, dan bedoelen ze altijd Pure THC olie.

Tinctures
 

THC Full Spectrum Tincture, een druppel dosis onder de tong. Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) via de bloedstroom verspreid de olie zich zeer snel, is betrouwbaar en doseerbaar. De THC Tincture is niet verslavend! De THC tincture is leverbaar in 10ml. druppelfles en wordt vervaardigd in 2 veschillende THC sterktes: 25% en de 50%

THC E-Liquid
 

THC Vape olie (e-liquid) is een vloeibaar concentraat van cannabinoïden, en met een afgestemde THC level. Qua smaak is deze mild en zoet en zeker lekkerder en gezonder dan de gedroogde tegenhanger verwerkt in een joint. Met de Vaporizer zal je ook een high of stoned gevoel ervaren maar in een zeer mildere en rustgevend gevoel, maar wel zolang je je aan de regels houdt.

THC Capsules
 

THC in capsule vorm is niet alleen een alternatief voor degene die bijv. de smaak van cannabisolie in hun mond niet prettig vinden of een gevoelige en geïrriteerde slokdarm hebben, maar ook dé manier is om een ziekte/ aandoening zowel Oraal als Rectaal optimaal te bestrijden, op een wél gezonde wijze.

Cannabis Zalf
 

Hedendaags onderzoek naar wond-genezing en cannabis uit onderzoek is veel bewijs naar voren gekomen dat cannabis zeer effectief is als pijnstiller, ontstekingsremmer en ontsmettings middel. Het lijkt er zelfs op dat het  endocannabinoïden systeem direct betrokken is bij het genezingsproces en een essentiële rol speelt bij de vorming van littekenweefsel.